З 24 по 28 жовтня 2017 року на базі Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу відбувся XXVI міжнародний огляд-конкурс дипломних проектів випускників архітектурних та дизайнерських вищих шкіл. Дипломні роботи представили понад 20 вузів України з міст Києва, Львова, Дніпра, Сум, Рівного, Краматорська, Полтави, Одеси, Харкова, Чернівців, Черкас, а також із вузів Польщі та Молдови. Загалом на огляді-конкурсі було представлено понад 300 дипломних проектів бакалаврів, спеціалістів та магістрів у дев’яти номінаціях.
Кафедра ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології НЛТУ України підготувала на огляд-конкурс 9 студентських дипломних робіт: три бакалавра, три спеціаліста і три магістра. Роботи були заявлені у чотирьох номінаціях – ландшафтна архітектура; містобудування; реконструкція та реставрація об’єктів архітектури та містобудування; житлові будинки і комплекси. Всі роботи, які представляли НЛТУ України відзначені нагородами.
За рішенням реферантур, до складу яких входили і викладачі кафедри ЛА, СПГ та урбоекології Пархуць Любомир Васильович та Олейнюк-Пухняк Оксана Романівна визначено такі нагороди:
Диплом І ступеня 2 студентські роботи – Николишин Наталі (бакалавр архітектури) та Гайденко Христини (спеціаліст з містобудування);
Диплом ІІ ступеня 6 студентських робіт – Іванків Олени та Тихомирової Христини (бакалаври архітектури), Думи Андрія та Остапенко Наталі (спеціалісти з містобудування), Лісновської Анни та Клочаник Марини (магістри з містобудування;
Диплом ІІІ ступеня студентська робота Бутиленко Вікторії (магістр з містобудування).
За розвиток і популяризацію знань з ландшафтної архітектури журі огляду-конкурсу відзначило грамотою професора, доктора с/г наук Кучерявого Володимира Панасовича.

Вітаємо призерів конкурсу та їх керівників із значними здобутками та зичимо подальших успіхів на ниві розвитку архітектурної школи ННІ лісового і садово-паркового господарства.

Дирекція ННІ ЛСПГ

Кафедра ландшафтної архітектури, садово-паркового
господарства та урбоекології