6 листопада 2017 року проф. Геник Я.В. (зав. кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології), доц. Заячук В.Я. та проф. Сопушинський І.М. (кафедра ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу) провели профорієнтаційну роботу для поступлення в магістратуру НЛТУ України працівників Івано-Франківського ОУЛМГ (начальник Осташук Р.В.), обласного комунального підприємства «Івано-Франківськоблагроліс» (директор Олійник О.Б., головний лісничий Пастушин Б.В.), ДП «Івано-Франківське лісове господарство» та ДП «Калуське лісове господарство».

Зустріч доц. Заячука В.Я. та проф. Сопушинського І.М. з керівництвом Івано-Франківського коледжу ЛНАУ директором Костюком Б.А. та заст. директора – Вихованцем В.Я. мала за мету залучити випускників коледжу на навчання до НЛТУ України. Профорієнтаційну роботу проведено зі студентами 4-го, 3-го та 2-го курсу спеціальності «Садово-паркове господарство».

Доц. Заячук В.Я. проінформував про здобуття освітнього рівня «Бакалавр» за спеціальністю «Садово-паркове господарство» та про сучасні підходи дистанційного навчання в НЛТУ України. Студентів запрошено до НЛТУ України на День відкритих дверей для ознайомлення з навчальним процесом та аудиторіями. Проф. Сопушинський І.М. наголосив студентам коледжу про міжнародну співпрацю НЛТУ України з іноземними навчально-науковими закладами ЕС в рамках програми Горизонт 2020.

Василь Заячук
Доцент кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу НЛТУ України, к.с.-г.н.
Іван Сопушинський
Професор кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу НЛТУ України, д.с.-г.н.