Вже вп’яте пройшов турнір з футзалу серед професорсько-викладацького складу НЛТУ України пам’яті Куцького І.А. Даний турнір присвячений провідному інженеру обчислювального центру Куцькому Ігору Анатолійовичу НЛТУ України, який зробив великий внесок у розвиток футболу і волейболу нашого університету.
Загалом у турнірі було заявлено п’ять команд, серед яких були збірні навчально-наукових інститутів МАКІТ, ДТД, ЛСПГ, кафедри фізичного виховання, а також команда викладачів ЛДУФК. За участі команди з іншого Вишу турнір має статус міжвузівського.
Отож, 16 травня 2018 року в спортзалі університету («Лісова пісня») за один день було проведено всі матчі турніру. Захід відбувся за підтримки спортивного клубу «Лісотехнік» та друзів Куцького І.А. На турнір також були запрошені син Куцького І.А. Артур і дочка Юля.
Слід відзначити, що всі футбольні матчі обслуговував студент гр. ЛГ-21 нашого інституту Шевчук Ілля, який має відповідну суддівську кваліфікацію (арбітр дитячо-юнацької ліги України).
Вперше за всю історію проведення турніру наша команда ННІ ЛСПГ у складі Осадчука Леоніда Семеновича (завідувача кафедри ботаніки, деревинознавства та не деревних ресурсів лісу), Портаха Степана Володимировича (асистента кафедра лісової таксації та лісовпорядкування), Луцишина Василя Євгеновича (здобувача кафедри лісівництва) та на чолі з Нагорняком Богданом Зіновійовичом (асистентом кафедра лісової таксації та лісовпорядкування) перемогла у турнірі.
У вирішальних іграх команда отримала всі перемоги над суперниками. Зокрема, ніяких шансів не було у команди кафедри фізичного виховання, яка поступилися команді ІЛСПГ з рахунком 2-7. Особливо напружена гра відбулася між нашою командою та командою ІМАКІТ. Лісогосподарі спочатку поступалася з рахунком 3-5, а потім у вольовій грі вибороли перемогу з рахунком 6-5.
За підсумками турніру всіх учасників було нагороджено. Збірна команда викладачів ІЛСПГ була нагороджена ювілейним неперехідний кубком та отримала хороший спортивний досвід.

Богдан Нагорняк