29 жовтня 2020 року на 71-му році життя відійшов у Вічність багатолітній завідувач кафедри лісової таксації та лісовпорядкування, професор, кандидат сільськогосподарських наук Горошко Мирон Петрович.
Основні напрямки наукової діяльності професора Горошка М.П. стосувалися дослідження теорії і практики біометричної оцінки лісів, методології морфолого-таксаційної структури лісостанів України.
Під його керівництвом було захищено вісім кандидатських дисертацій, опубліковано понад 300 наукових та науково-популярних публікацій у різних вітчизняних та закордонних виданнях, навчальні посібники та практикуми.
За багатолітню наукову і педагогічну діяльність Горошко М.П. був нагороджений відзнакою «Відмінник освіти України», нагрудним знаком «Петро Могила», іменними нагородами Голови Держкомлісгоспу України та Голови Львівської облдержадміністрації.
Горошко Мирон Петрович був одним з активних учасників національно-патріотичного відродження університету та реформування вищої освіти, виховання студентської молоді на державницьких позиціях, учасником проукраїнських громадських та професійних організацій.
Схиляємо голову перед світлою пам’яттю вченого-лісівника.

Колектив університету