До уваги студентів-бакалаврів 1-2 курсу!

До 28 лютого 2021 р. триває подання документів для отримання стипендії для навчання впродовж одного семестру (весняний семестр 2021-2022 н.р.) за програмою Global Undergraduate Exchange Program (Global UGRAD) з додатковим компонентом «STEM та підприємництво» (природничі науки, технології, інженерні спеціальності та математика).

Фінансове забезпечення: витрати на проїзд (до/із США), навчання в університеті, проживання та харчування, медичне страхування, необхідні підручники та щомісячна стипендія.

Учасники вивчають предмети у своїй фаховій галузі, а також предмети з американістики.

Наявність незалежного сертифікату володіння англійською мовою не є обов’язковою вимогою для подання документів.

Подання документів відбувається онлайн (APPLY) https://www.worldlearning.org/program/global-undergraduate-exchange-program/

Документи для участі: два рекомендаційні листи, довідка з місця навчання, копії залікової книжки та атестату про закінчення повної середньої освіти, копія першої сторінки закордонного паспорта, анкета, інші додаткові документи за наявності.

Більше інформації за посиланням: https://ua.usembassy.gov/uk/education-culture-uk/exchange-programs-uk/academic-exchanges-uk/global-ugrad-uk/