До 10 грудня 2021 р. триває подання заявок на отримання стипендії для проведення досліджень у ЗВО/наукових установах Франції (для кандидатів наук у галузі соціальних та гуманітарних наук).

До 12 грудня 2021 р. триває подання документів для проходження волонтерства у еко-будинку у Німеччині від Європейського корпусу солідарності (для студентів до 26 років).

До 15 грудня 2021 р. триває подання заявок на отримання стипендії для проведення досліджень у Німеччині за підтримки Фонду навчання Палати депутатів Берліна (для студентів, аспірантів, НПП).

До 6 січня 2022 р. триває подання заявок на отримання стипендії для семестрового навчання у США за програмою обміну для студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD (для студентів-бакалаврів).

До 13 лютого 2022 р. триває подання заявок на отримання стипендії для навчання в магістратурі/аспірантурі у Франції (для магістрів та аспірантів, всі галузі знань).

До 1 березня 2022 р. триває подання заявок на отримання стипендії для навчання бакалаврів, магістрів, аспірантів у Австрії (всі галузі знань).

Онлайн-платформа з деякими безкоштовними курсами Університету Гарварду (неформальна освіта): https://online-learning.harvard.edu/catalog

Деталі у додатку.