До уваги студентів, аспірантів та науково-педагогічних працівників НЛТУ України! Дайджест актуальних можливостей для навчання, стажування та проведення досліджень!

До 15 листопада триває подання заявок для проходження стажування за програмою «Активні громадяни» від Британської ради (для студентів).

До 24 листопада триває подання заявок для участі у онлайн таборі з студентського лідерства та впровадження соціальних ініціатив Active Citizens Camp (для студентів).

До 30 листопада 2021 р. триває подання заявок на отримання стипендії для стажування у Європейському парламенті, стипендія Шумана (для магістрів, аспірантів).

До 30 листопада триває подання заявок на отримання стипендії Гельмута Вейта у Віденському технічному університеті (для студенток-магістрів у галузі ІТ та комп’ютерних наук).

До 1 грудня триває подання заявок на отримання стипендії для навчання чи проведення дослідження у магістратурі та аспірантурі за програмою БАЙХОСТ (для студентів та аспірантів).

До 3 грудня триває подання заявок на отримання швейцарських федеральних стипендій для проведення досліджень у 2022/2023 р. (для аспірантів та НПП).

До 15 грудня триває подання заявок на отримання стипендії для проведення досліджень у Німеччині за підтримки Фонду навчання Палати депутатів Берліна (для студентів, аспірантів, НПП).

До 6 січня триває подання заявок на отримання стипендії для семестрового навчання у США за програмою обміну для студентів вищих навчальних закладів Global UGRAD (для студентів-бакалаврів).

Деталі у додатку нижче.