Шановні абітурієнти та студенти!

З 27 серпня 2019 року розпочнеться поселення в гуртожитки НЛТУ України. За Навчально-науковим інститутом лісового і садово-паркового господарства (спеціальності 205 Лісове господарство (в т.ч. освітня програма Мисливське господарство), 206 Садово-паркове господарство та 191 Архітектура та містобудування) закріплені гурт. № 2 та частково гурт. № 1 (нижче можна подивитися схему їх розташування) за адресою: м. Львів, вул. Ген. Чупринки 114 а.

Поселення студентів старших курсів буде проводитися тільки після заселення абітурієнтів!

Перелік необхідних документів для абітурієнтів, які вступили у 2019 році, та студентів старших курсів, що бажають продовжити проживання на 2019-2020 навч. рік.

1. Заява на поселення в гуртожиток

Для абітурієнтів заповнений бланк заяви-угоди принести у Дирекцію ННІ ЛСПГ, що знаходиться за адресою: вул. Природна, 19, каб. 32, навч. корпус № 6.

Для студентів старших курсів заповнений бланк заяви-угоди після отримання підпису коменданта гуртожитку принести у Дирекцію ННІ ЛСПГ , що знаходиться за адресою: вул. Природна, 19, каб. 32, навч. корпус № 6.

2. Ордер з паспортного столу (гурт. №2, вул. Ген.Чупринки, 114а).

З копією 1 та 2 сторінки паспорта, 2 копіями приписного посвідчення із відміченим обліком з’явитися у паспортний стіл.

Важливо: доцільно зробити додаткові копії паспорта для власного подальшого користування, оскільки для видачі ордеру паспорт буде передаватися у відділи Міграційної служби!

Для хлопців необхідно: в 2 відділі (каб.34, адмін.корпус, вул.Ген.Чупринки, 103) взяти форму 17 і поставитися на військовий облік у Галицько-Франківському об’єднаному районному військовому комісаріаті (вул. Батуринська, 2).

Важливо: Для пришвидшення процедури встановлення на тимчасову реєстрацію у гуртожитку університету важливо завчасно знятися із реєстрації за попереднім місцем реєстрації, а для хлопців – додатково знятися із обліку у районних військових комісаріатах за місце попередньої реєстрації.

3. Медогляд (гуртожиток №3, вул. Природна, 8, медпункт)

4. Чек з лазні “Бадьорість” (гуртожиток №3, вул. Природна, 8)

5. Оплата за проживання (Ощадбанк, вул.Ген.Чупринки, 84, або ПАТ “Укрсоцбанк” вул.Коновальця, 103)

6. Фото 3х4 (3 шт.)

7. Конверт з маркою із вказаною зворотною адресою (2 шт.)