17 лютого 2021 року відбудуться вибори ректора Державного вищого навчального закладу“Національний лісотехнічний університет України”

Голосування відбуватиметься з 900 до 1500 год.

Вибори проводяться на виборчих дільницях:№  1  (м. Львів, вул. Генерала Чупринки, 105, 1-й поверх, хол); № 2 (Закарпатська область, м. Хуст, вул. Августина Волошина, 66, читальна зала бібліотеки).
На виборчій дільниці № 2 голосують виключно працівники та студенти Закарпатського лісотехнічного фахового коледжу НЛТУ України.


До участі у голосуванні запрошуються:
• усі наукові, науково-педагогічні та педагогічні штатні працівники університету;
• виборні представники з числа інших штатних працівників, які обрані працівниками структурних підрозділів відповідно до квот представництва;
• виборні представники з числа здобувачів вищої освіти, які обрані здобувачами вищої освіти відповідно до квот представництва.


Для участі у голосуванні обов’язково мати при собі один з документів, що посвідчує особу (паспорт громадянина України (id-картка), паспорт громадянина України для виїзду за кордон, тимчасове посвідчення громадянина України, студентський квиток, посвідчення працівника університету).


З виборчими програмами кандидатів на посаду ректора університету можна ознайомитися на вебсайті університету http://nltu.edu.ua/index.php/prohramy-kandydativ-na-posadu-rektora


Під час голосування просимо дотримуватися протиепідемічних правил.


Головна виборча комісія з проведення виборів ректора