Шановні студенти!

Студенти-абітурієнти, що вступили у 2022 році на навчання до ННІ лісового і садово-паркового господарства, будуть навчатися за очною системою, зокрема:

– з 15 вересня 2022 р. (бакалаври 1-й курс);

– з 03 жовтня 2022 р. (магістри 1-й курс).

Студенти старших курсів (2-го, 3-го, 4-го та 6-го) будуть навчатися за дистанційною формою навчання.

У зв’язку із вищесказаним, студентам старших курсів, які з поважної причини (вказувати у заяві-угоді) хочуть продовжити проживання в гуртожитку, мають до 10 вересня 2022 року подати заяви угоди про продовження проживання в гуртожитку. Заяви-угоди подаються очно (із підписом коменданта гуртожитку), як виняток – на електронну адресу ННІ ЛСПГ: ilspg@nltu.edu.ua. У разі неподання заяви-угоди, вакантні місця будуть заселятися студентами-абітурієнтами!

Внесення студентів старших курсів до наказу на поселення буде відбуватися тільки після представлення всіх документів, необхідних для поселення в гуртожиток.

Перелік документів, необхідних для поселення в гуртожитки, бланки заяв-угод, можна знайти на сторінці “Гуртожитки“.

Студентам-абітурієнтам, які хочуть проживати в гуртожитку, після отримання листа про зарахування на навчання, слід представити його для зняття з місця реєстрації, а для хлопців – додатково знятися із військового обліку. Всі питання щодо військового обліку необхідно узгоджувати у 2-му відділі (кім. 34 Адміністративного корпусу НЛТУ України). Контакти можна знайти тут.

ПОСЕЛЕННЯ СТУДЕНТІВ-АБІТУРІЄНТІВ ОСВІТНЬОГО РІВНЯ БАКАЛАВР БУДЕ ПРОВОДИТИСЯ З 12 ВЕРЕСНЯ 2022 РОКУ!
Перелік документів, умови поселення та бланк заяви-угоди можна знайти тут.

Для студентів першого курсу навчання освітнього рівня бакалавр у середу, 14 вересня 2022 року о 12:00 буде проведено загальні збори в ауд. 40 навч. корпусу № 6 (вул. Природна, 19) . На зборах будуть обговорені питання щодо особливостей організації навчального процесу. Прохання зарахованим на навчання у 2022 році абітурієнтам з’явитися на збори.

У випадку виникнення питань щодо проживання в гуртожитку просимо звертатися в Дирекцію ННІ ЛСПГ (Гаврилюк Сергій Анатолійович: serhiy_havrylyuk@nltu.edu.ua).