20 квітня 2023 року відбулись чергові зустрічі із обговорення освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) та другого (магістерського) рівнів вищої освіти зі спеціальностей 206 Садово-паркове господарство та 191 Архітектура та містобудування.

Обговорення освітньо-професійних програм та якості навчального процесу відбулось за участі роботодавців-практиків і випускників кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології та викладачів – директора Ботанічного саду Львівського національного університету ім. І. Франка Андрія Прокопіва (роботодавець), директора і інженера-майстра ДП «Бондарівка» Львівського комунального підприємства «Зелений Львів» Ольги Лавної і Юрія Немеровського (роботодавці та випускники) і викладачів кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології Ярослава Геника, Ігора Шукеля і Володимира Кучерявого. 

У процесі обговорення освітньо-професійних програм відбувся обмін думками щодо особливостей підготовки фахівців із спеціальностей 206 Садово-паркове господарство і 191 Ландшафтна архітектура та подані побажання і пропозиції роботодавцями-випускниками щодо підвищення якості навчального процесу і покращення підготовки спеціалістів.