24 червня 2023 року на кафедрі лісівництва Національного лісотехнічного університету України у м. Львові відбувся семінар на тему «Біотехнія та організація біотехнічних робіт в угіддях», організація семінару ініційована ГО Українським мисливським товариством «ТУР».

В роботі семінару взяло участь понад 15 учасників: мисливців, користувачів мисливських угідь, кінологів, оленярів, науковців, – з Львівщини, Тернопільщини, Рівненщини, Київщини, Сумщини та Харківщини.

Цікавою інформацією по біотехнії ділився професор кафедри лісівництва Павло Хоєцький. Про Європейський досвід ведення мисливського господарства розказував Голова Львівського осередку Всеукраїнської асоціації мисливців та користувачів мисливських угідь, доцент кафедри лісівництва Іван Делеган. Ознайомив з роботою гуртка «Юні мисливствознавці» директор Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Михайло Казимир.

Живе спілкування, обмін досвідом та цікава інформація, яка була представлена на семінарі, сприятиме правильній організації біотехнічних робіт у мисливських господарствах.

Висловлюємо щиру подяку всім хто підтримав та відгукнувся до участі у роботі семінару. Окрема вдячність ГО Українському мисливському товариству «ТУР» та його очільнику Дмитру Ляляєву за організацію та подаровані кафедрі біотехнічні споруди (солонці).