Шановні абітурієнти та студенти!

Щиро вітаємо Вас із Днем знань та зичимо Вам натхнення, витримки та жаги в отриманні нових знань для прискорення перемоги нашої держави!

Традиція урочистої академії з нагоди посвяти першокурсників у студенти Національного лісотехнічного університету України має багатолітню історію. Вона розпочинала новий навчальний рік і ставала першим кроком для першокурсників у студентське життя та прийняття їх до університетської родини лісотехніків.

На жаль, через російсько-українську війну і загострення ворожої агресії, другий рік поспіль доводиться відмовлятися від цієї урочистої традиції.

З огляду на це, цьогоріч першокурсники розпочнуть навчальний рік зі знайомства зі своїми Навчально-науковими інститутами та кафедрами, наставниками академічних груп.

Нижче подано План заходів з нагоди Дня знань і початку нового 2023-2024 навчального року в Національному лісотехнічному університеті України.

План заходів
з нагоди Дня знань і початку нового 2023-2024 навчального року
в Національному лісотехнічному університеті України

4 вересня 2023 року (понеділок)
09:00 Молитва за академічну спільноту університету в Студентському храмі Святого рівноапостольного князя Володимира (вул. Природна, 8а)

Зустріч першокурсників з директорами Навчально-наукових інститутів і наставниками академічних груп о 10:20 в ауд. 40 навч. корпусу № 6.