31 жовтня 2023 року під керівництвом голови Студентської ради Національного лісотехнічного університету України Зонгайм Юлії відбулася Конференція студентів Навчально-наукового інституту лісового та садово-паркового господарства. У роботі конференції взяли участь керівники студентського самоврядування академічних груп інституту, представники академічних груп та дирекція ННІ ЛСПГ. На порядку денному Конференції були питання із виборів Студентської ради ННІ лісового та садово-паркового господарства.

Із вступним словом виступив директор інституту, проф. Миклуш Степан Іванович, який наголосив на важливості повноцінної роботи органів студентського самоврядування для ефективного забезпечення навчального процесу та проживання студентів, організації дозвілля та відстоювання інтересів студентів інституту перед адміністрацією інституту та університету.

У роботі конференції з правом голосу прийняло участь 33 керівників студентського самоврядування академічних груп, які шляхом таємного голосування обрали новий склад Студентської ради ННІ лісового та садово-паркового господарства.

Новообраний склад Студентської ради інституту:

  • Пузік Анастасія – голова Студради (А-41);
  • Мельничук Владислава – заступниця голови Студради (СПГ-41);
  • Дума Софія – секретар Студради (ЛГ-31);
  • Тимків Яна – членкиня Студради (СПГ-11);
  • Бекеша Богдан – член Студради (ЛГ-51м).

Паралельно було проведено вибори Профбюро інституту.

Новообраний склад Профбюро інституту:

Бєлік Дар’я Костянтинівна (СПГ-21);
Мельник Тетяна Володимирівна (ЛГ-11);
Куприянчик Софія Русланівна (ЛГ-11);
Паньків Яна Юріївна (СПГ-11);
Салданчин Назар Ігорович (ЛГ-12);
Тимків Яна Мирославівна (СПГ-11).

Вітаємо оновлений склад Студентської ради та Профбюро нашого інституту та зичимо їм плідної праці!