На протязі осіннього семестру разом із теоретичною підготовкою студентів І та ІІ курсу груп технології дерев’яного будівництва ННІ ДТД з дисципліни “Інженерна геодезія” на базі Ботанічного саду НЛТУ України та прилеглих зелених зон проходило практичне закріплення студентами здобутих теоретичних знань.

Навчальну практику проходили студенти спеціальностей 192 “Будівництво та цивільна інженерія” І та ІІ курсу скороченої та повної форм навчання.

Особливістю даної практики був термін її проведення. За останні роки вперше така практика проводилася в осінньо-зимовий період. Це пов’язано з навчальним планом і принесло певний досвід у проведенні таких навчальних практик.

Під час лабораторних робіт та практики студенти мали змогу ознайомитися з будовою та принципами вимірювань основними геодезичними приладами, а також вимірювати ділянки місцевості теодолітним, нівелірним та тахеометричним видами знімання. Студенти успішно впоралися із завданнями і представили звіти за результатами власних знімально-геодезичних робіт.

Вітаємо студентів груп ТДБС-11, ТДБ-21 та ТДБ-22 із успішним завершенням теоретичної та практичної підготовки з курсу “Інженерна геодезія”. Сподіваємося, що дана практика була цікавою та насиченою, а отримані знання та навики студенти використають під час практичної діяльності в галузі будівельної та цивільної інженерії.
Детальніша інформація – на facebook-сторінці кафедри та у facebook спільноті кафедри лісової таксації та лісовпорядкування.

Асистент кафедри лісової таксації та лісовпорядкування Богдан Нагорняк