ОНОВЛЕНО 12.06.2024 р. станом на 18:00

Шановні здобувачі освіти!

Відповідно до рішення за результатами зустрічі Ректорату НЛТУ України із дирекціями інститутів та представниками Відділу військового обліку, бронювання та мобілізаційної роботи 12 червня 2024 року змінено алгоритм отримання Довідки здобувачами освіти, які навчаються у НЛТУ України за денною або дуальною формою навчання, за даними ЄДЕБО (форма, визначена додатком 9 до Порядку проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 року № 560):

  1. Для отримання довідки необхідно особисто з’явитися в Дирекцію ННІ ЛСПГ (каб. 32, Негрич Люба Василівна) для реєстрації на отримання довідки.
  2. Залежно від обставин (наявність електроенергії та інтернет-зв’язку, роботи системи ЄДЕБО) та відповідно до черги, довідку можна буде отримати по мірі можливості.
  3. Хто вже встиг зареєструватися у Google-формі, вказаній у попередньому повідомленні, прохання не зважати на подану заявку, а для отримання довідки керуватися алгоритмом, викладеним вище.
  4. Оскільки довідка може бути видана студенту особисто, прохання електронно запити на отримання довідки (через електронну пошту чи іншими засобами зв’язку) і відповідно її скерування студенту (через пошту, Нову пошту тощо) не проводиться!

Дякуємо за розуміння.

Рішення ректорату від 12 червня 2024 року